przedni zderzak - Fabia I 2000r.
wersja z halogenami (łezki, nie okrągłe)
nie wiem czy cos wiecej trzeba napisac, bo wiem ze zderzaków jest kilka rodzajów
Witam
Poszukuję amortyzatorów na przód i tył do Skody Octavi 1,6 BFQ z 2003roku (nie kombi). Jak się mają ceny oryginalnych fabrycznych i innych gazowych i olejowych. Z góry dzięki za szybką odpowiedź.
Witam
Poszukuję amortyzatorów na przód i tył do Skody Octavi 1,6 BFQ z 2003roku (nie kombi). Jak się mają ceny oryginalnych fabrycznych i innych gazowych i olejowych. Z góry dzięki za szybką odpowiedź.
Witam, ponizej ceny:
przód:
oryginał około 400zł / sachs 228zł / kayaba olej 164zł / kayaba gaz 196zl
Witam.Czy masz mozliwosc zalatwienia raczki drzwi pasazera przod do O1 98r. kolor jasno szary
w razie w zalaczam zdjecie zebys wiedzial o co chodzi .kolor taki jak na foto mnie interesuje.Pozdrawiam
Witam.Czy masz mozliwosc zalatwienia raczki drzwi pasazera przod do O1 98r. kolor jasno szary
w razie w zalaczam zdjecie zebys wiedzial o co chodzi .kolor taki jak na foto mnie interesuje.Pozdrawiam
icegoranet witam, potrzebuje ceny następujących częsci. Autko to OII 2.0 TDI BKD DSG VIN: TMBBE61Z082051542
1. olej Castrol EDGE 5W30( zwykłe nie LL) 5 litrów. czy mozesz coś polecić zamiast tego, czy lepiej zostać przy tym?
2. Filtry: oleju(najlepiej jakiś dobry MANN lub ori) , powietrza, kabinowy( też jakieś dobre, z węglem), paliwa( co tutaj możesz polecić? )
3. świece żarowe komplet, jakieś dobre co możesz polecić.
4. rozrząd kompletny, wszystko co trzeba
5. loga z Citigo na przód 1ST 853 601A AUL i tył 1ST 853 630A AUL
I teraz z mniej plilnych spraw:
1. Klocki hamulcowe przód z czujnikami zuzycia. jakies dobre. czy warte uwagi są ATE CERAMIC czy moze inne?
2. Sprężyny Einbach - 30mm, Amortyzatory B6 Bilstein
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
icegoranet witam, potrzebuje ceny następujących częsci. Autko to OII 2.0 TDI BKD DSG VIN: TMBBE61Z082051542
1. olej Castrol EDGE 5W30( zwykłe nie LL) 5 litrów. czy mozesz coś polecić zamiast tego, czy lepiej zostać przy tym?
2. Filtry: oleju(najlepiej jakiś dobry MANN lub ori) , powietrza, kabinowy( też jakieś dobre, z węglem), paliwa( co tutaj możesz polecić? )
3. świece żarowe komplet, jakieś dobre co możesz polecić.
4. rozrząd kompletny, wszystko co trzeba
5. loga z Citigo na przód 1ST 853 601A AUL i tył 1ST 853 630A AUL
I teraz z mniej plilnych spraw:
1. Klocki hamulcowe przód z czujnikami zuzycia. jakies dobre. czy warte uwagi są ATE CERAMIC czy moze inne?
2. Sprężyny Einbach - 30mm, Amortyzatory B6 Bilstein
hej, wycena dzis poleci do Ciebie, na pewno po poludniu - troche roboty jeszcze mi pozostało.
Witam
Jako ze najprawdopodobniej konczy mi sie sprzeglo to chcialbym sie zorientowac jaki koszt kompletnego sprzegla,docisku,dwumasu etc. do o1 98r 1.9 tdi . Nie wiem czy dwumas czy kolo zamachowe ale raczej to pierwsze.Najchetniej zamiennik LUK lub sachs.Pozdrawiam.
Witam
Jako ze najprawdopodobniej konczy mi sie sprzeglo to chcialbym sie zorientowac jaki koszt kompletnego sprzegla,docisku,dwumasu etc. do o1 98r 1.9 tdi . Nie wiem czy dwumas czy kolo zamachowe ale raczej to pierwsze.Najchetniej zamiennik LUK lub sachs.Pozdrawiam.
Witam, tutaj widze ze nie jest chyba tak latwo dobrac sprzeglo,
na pewno potrzebne beda numer silnika (powinien byc na naklejce paska rozrzadu) oraz numer nadwozia. Prosze o informacje na priv.
Komentarz